За нас

POPKIRILOFF е производител на стерилизирани плодови и зеленчукови консерви, както и туршии с млечно-кисела ферментация. Използват се изцяло български суровини при производството, като по този начин придаваме уникалния вкус на българските плодове и зеленчуци в нашите продукти.

Предприятието е базирано в гр. Горна Оряховица, централна България, в район, който е традиционно високо присъствие на производители на зеленчуци и плодове. Тук са разположени нашите доверени доставчици на висококачествена селскостопанска продукция, чиито суровини използваме в производството на нашите консерви, туршии, доматени пюрета и други.

Popkiriloff работи успешно, както на българския пазар, така и със страни от европейския съюз.

Може да разгледате всички продукти, който се предлагат в продуктовия каталог.

Логистика

Логистика

С дългогодишния си опит и постоянство, привлякохме клиенти, магазини, пицарии, ресторанти, супермаркети и вериги, които разчитат на нашите качествени продукти и обслужване.

Научете повече

Продажба на висококачествени продукти

Производство и продажба на консерви с оригинален и естествен вкус - стерилизирани плодове, зелечуци, готвени ястия, туршии, замразени продукти и сладка. Всички търговци могат да заповядат на място в цеха ни в гр. Горна Оряховица на ул. Съединение 155, където ще получите професионално обслужване и качествени продукти.

Научете повече
Продажба на висококачествени продукти
Нагоре